![]() ![]() |
| Алексей Хвалебный |
Сообщение #1
|
|
http://TALNE.info 4 (четыре) года!
![]() Вот опять мы будем праздновать наш день рождения!
|
| Ongel |
Сообщение #2
|
![]()
|
Всех желающих приглашаем на празднования дня рождения портала, которое состоится 02.07.2010 в уже привычном для всех завсегдатих заведении кафе «Ех Лариса». З.Ы. Начало 17:30. -------------------- Всё вышенаписанное является случайным набором букв, любое совпадение с реальными словами является неумышленным. |
| Morwin |
Сообщение #3
|
![]()
|
Вітаю улюблений портал з днем народження, і справді з моменту його заснування багато чого помінялось, і замічу що все в кращу сторону, так тримати ) |
| alemant |
Сообщение #4
|
![]()
|
![]() -------------------- Что не делается - все к лучшему, а что к лучшему - то не делается... |
| Ирэн |
Сообщение #5
|
![]()
|
Ммм...какое знаменательное событие))) Поздравляю нас!)))))))))))))))) и завтра морально буду присутствовать вместе с вами) -------------------- Если Вы, мой друг, не против, Я - креветка, мне бы в ротик хДДД |
| Mike |
Сообщение #6
|
![]()
|
А я не встигну приїхати... |
| ColoboC |
Сообщение #7
|
|
С Днём Рождения вас. Ростите дальше и не только в годах )) |
| Tallyan |
Сообщение #8
|
|
Зднюхою нас. Приємно, що є такі моменти в житті. -------------------- Я сильно люблю заходить з чужих компів на форум і оставлять там логін і пасс, тому і з"явився цей підпис |
| Mike |
Сообщение #9
|
![]()
|
до котрої години ви за звичай зависаєте? |
| Ongel |
Сообщение #10
|
![]()
|
Цитата: Mike до котрої години ви за звичай зависаєте? Зазвичай до повного безпамятства )) Кажи коли ти приїдеш, я тобі скажу в якому стані ти нас застанеш . -------------------- Всё вышенаписанное является случайным набором букв, любое совпадение с реальными словами является неумышленным. |
| Varomir |
Сообщение #11
|
|
Вітаю всіх нас і нашу адміністрацію. Сайту бажаю довголіття та процвітання. Тільки 25% сайтів доживають до чотирьох років, думаю ми ще не один ювілей відсвяткуємо. -------------------- ![]() |
| Ongel |
Сообщение #12
|
![]()
|
Цитата: Varomir думаю ми ще не один ювілей відсвяткуємо. Навіть не сумнівайся! -------------------- Всё вышенаписанное является случайным набором букв, любое совпадение с реальными словами является неумышленным. |
| Mike |
Сообщение #13
|
![]()
|
Цитата: Ongel Кажи коли ти приїдеш, я тобі скажу в якому стані ти нас застанеш . а хз коли там приїзджає автобус з Кийова... |
| Irina |
Сообщение #14
|
![]()
|
З Днем Народження!!! |
| shewa |
Сообщение #15
|
![]()
|
Вітаю команду сайту та всіх користувачів з цією прекрасною датою.Дуже радий що є такий сайт,де про події і новини мого міста можу дізнатись з далеку.Бажаю розвитку,процвітання і стабільності роботи сервера))) -------------------- Я живу как положено, а положено у меня на всё! |
| Varomir |
Сообщение #16
|
|
Цитата: Mike а хз коли там приїзджає автобус з Кийова... Настільки мені відомо близько 9-10 висадка в автовокзалі (за рідким випадком в центрі). в такий час думаю ще залишаться живі солдати :) -------------------- ![]() |
| Mike |
Сообщение #17
|
![]()
|
Цитата: Varomir висадка в автовокзалі автобус прям в автовозал в'їжає??? гг |
| Ongel |
Сообщение #18
|
![]()
|
Mike, Якщо ти в Києві сідаєш на 17:хз (Київ-Тальне) то в центрі (де стояв Ленін) він в 22:00-22:10. Ну в такий час уже будуть всі в повній бойовій готовності але живі ))) -------------------- Всё вышенаписанное является случайным набором букв, любое совпадение с реальными словами является неумышленным. |
| Tallyan |
Сообщение #19
|
|
Цитата: Ongel Ну в такий час уже будуть всі в повній бойовій готовності але живі ))) я б не був такий категоричний )) -------------------- Я сильно люблю заходить з чужих компів на форум і оставлять там логін і пасс, тому і з"явився цей підпис |
| Ongel |
Сообщение #20
|
![]()
|
Цитата: Tallyan я б не був такий категоричний )) Хоча може і не живі )) -------------------- Всё вышенаписанное является случайным набором букв, любое совпадение с реальными словами является неумышленным. |
![]() ![]() |
| Сейчас: 4 сентября 2010 22:09 |
| Реклама: |
|